Valikko Sulje

LUONNONKIVEÄ KAIKISSA MUODOISSA

RAKENNUSKIVET | HAUTAKIVET | SISUSTUSKIVET

Rakennuskivet

Suomalainen kivi kestää aikaa ja katseita

Hautakivet

Hautakiven kauneus syntyy sen yksilöllisyydestä

Sisustuskivet

Luonnonkivi tuo sisustukseen ylellisyyttä

Veistokset

Kiveen veistetty muoto kestää aikaa ja katseita

Suomalainen kivi

Suomalainen luonnonkivi on ainutlaatuinen materiaali. Jokainen tuote, joka luonnonkivestä tehdään, on yksilöllinen niin väriltään kuin tekstuuriltaan. Jalostamamme suomalainen graniitti on ekologinen ja eettinen vaihtoehto. Siitä veistetään ikuisia asioita.

Ajankohtaista

Loimaan Kivi Oy etsii Loimaalle vakituiseen työsuhteeseen valmistuspäällikköä rakennustuotantoon.

Tulet toimimaan todellisella näköalapaikalla kivenjalostusteollisuudessa, ammattitaitoisessa tiimissä. Loimaan Kivi Oy on Pohjoismaiden johtava graniittisten kivien jalostaja…

Myymälät

Loimaan Kivellä on eteläisen Suomen alueella 15 kivimyymälää

Kaikkien ketjumyymälöidemme valikoimiin kuuluvat hautakivet, keittiötasot, muut sisustuksessa käytettävät kivituotteet ja komposiittimateriaalit sekä piha- ja ympäristörakentamisessa käytetyt luonnonkivituotteet.

Kivenjalostuksen vahva edelläkävijä

Loimaan Kivi Oy on suomalaisen kiviteollisuuden parhaita perinteitä jatkava yritys, jonka voima perustuu monipuoliseen osaamiseen, kattavaan tuotantoketjun hallintaan ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Loimaan Kivi Oy on yksi Suomen tärkeimmistä graniitin jalostajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet. Loimaan Kiven erikoismyymälät ja jälleenmyyjät palvelevat kaikkien kivituotteiden osalta. Myymälöistä löytyvät kattavat mallistot, suunnitteluohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Avaa chat
Kysyttävää? Me autamme.
Terve!
Jos tarvitset apua, niin olemme täällä!