LUONNONKIVEÄ KAIKISSA MUODOISSA

Hautakivet | Rakennuskivet | Sisustuskivet

Hautakivet

Hautakiven kauneus syntyy sen yksilöllisyydestä

Rakennuskivet

Suomalainen kivi kestää aikaa ja katseita

Sisustuskivet

Luonnonkivi tuo sisustukseen ylellisyyttä

Veistokset

Kiveen veistetty muoto säilyy

Suomalainen kivi

Suomalainen luonnonkivi on ainutlaatuinen materiaali. Jokainen tuote, joka luonnonkivestä tehdään, on yksilöllinen niin väriltään kuin tekstuuriltaan. Jalostamamme suomalainen graniitti on ekologinen ja eettinen vaihtoehto. Siitä veistetään ikuisia asioita.

Lue lisää »

Myymälät

Loimaan Kivellä on eteläisen Suomen alueella 15 kivimyymälää

Kaikkien ketjumyymälöidemme valikoimiin kuuluvat hautakivet, keittiötasot, muut sisustuksessa käytettävät kivituotteet ja komposiittimateriaalit sekä piha- ja ympäristörakentamisessa käytetyt luonnonkivituotteet.

Tutustu myymälöihimme »

Kivenjalostuksen
vahva
edelläkävijä

Loimaan Kivi Oy on suomalaisen kiviteollisuuden parhaita perinteitä jatkava yritys, jonka voima perustuu monipuoliseen osaamiseen, kattavaan tuotantoketjun hallintaan ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Loimaan Kivi Oy on yksi Suomen tärkeimmistä graniitin jalostajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet. Loimaan Kiven erikoismyymälät ja jälleenmyyjät palvelevat kaikkien kivituotteiden osalta. Myymälöistä löytyvät kattavat mallistot, suunnitteluohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Liity postituslistalle

Saat postiisi tiedot ajankohtaisista tapahtumista, tuotteista ja kampanjoistamme!

Avaa chat
Kysyttävää? Me autamme.
Terve!
Jos tarvitset apua, niin olemme täällä!