Vantaa

Stenens berättelse börjar redan när den bryts

Många kunder anser det viktigt att veta var stenen har brutits. Olika sätt att behandla stenen får den att se helt olika ut. Till och med fuktens påverkan för fram helt olika drag i stenen.

Nuförtiden vill man föra fram allt mer av en människas personlighet i minnesstenar, och i de här fallen är lasergravyr ett utmärkt sätt att få till stånd detaljrika och unika bilder på stenens yta. Utgångspunkten när man tillverkar sten är alltid en kartläggning av kundens/den anhörigas behov, oberoende om det handlar om gårdsstenar, bänkskivor eller minnesstenar.

Loimaan Kivi har en tradition på nästan hundra år av att skapa de mest krävande stenkonstruktionerna för både privatkunder och företag.

Församlingarna har sina egna regler för hur minnesmärken kan göras, men genom gott samarbete är verksamheten smidig och problemfri.

För bronsprodukter litar vi på branschens bästa experte

Loimaan Kivi / Honkanummen myymälä

Krouvinpolku 3
01380 VANTAA

+358 40 830 4212

Öppna

mån-free 10.00-17.00

Vi kan vid behov göra ett avgiftsfritt besök i ert hem vid den tidpunkt som bäst passar er. Ring och kom överens om ett möte
+358 40 830 4212

Välkomna till en betjänande stenbutik!

Alla våra butiker använder ett designprogram för gravstenar, med hjälp av vilket vi kan skapa en tredimensionell modell av gravstenen medan de väntar.

 

Avaa chat
Kysyttävää? Me autamme.
Terve!
Jos tarvitset apua, niin olemme täällä!