Meny Stäng

NATURSTEN I ALLA FORMER

BYGGSTENAR | GRAVSTENAR | INREDNINGSSTENAR

BYGGSTENAR

Finsk sten är både tålig och vacker

GRAVSTENAR

En gravsten skapar en plats för stillhet

INREDNINGSSTENAR

Sten framhäver hemmets stil

SKULPTURER

Konstverk som består

FINSK STEN

Finsk natursten är ett enastående material. Varje produkt vi skapar av natursten är individuell, både till färgen och texturen. Den finska granit vi förädlar är ett ekologiskt och etiskt val. Ur den kan man hugga saker som lever kvar för evigt.

Ajankohtaista

Loimaan Kivi Oy etsii Loimaalle vakituiseen työsuhteeseen valmistuspäällikköä rakennustuotantoon.

Tulet toimimaan todellisella näköalapaikalla kivenjalostusteollisuudessa, ammattitaitoisessa tiimissä. Loimaan Kivi Oy on Pohjoismaiden johtava graniittisten kivien jalostaja…

BUTIKER

Loimaan Kivi har 15 stenbutiker i södra Finland

Alla våra kedjebutiker säljer gravstenar, köksbänkar, andra inredningsprodukter i sten och kompositmaterial, samt naturstensprodukter för trädgård och offentlig miljö.

EN STARK PIONJÄR
INOM STENFÖRÄDLING

Loimaan Kivi Oy är ett företag som för vidare Finlands bästa traditioner inom stenindustrin. Företaget förlitar sig på mångsidiga tekniker med nästan ett sekel av kunskap inom sten hantverk, hållbar produktionshantering och innovativ produktionsutveckling. Loimaan Kivi Oy är ett av Finlands ledande naturstensföretag vars produktsortiment inkluderar byggnadssten får både exteriör som interiört samt gravstenar. Loimaan Kivis specialbutiker och återförsäljare erbjuder tjänster för alla tänkbara stenprodukter.

Avaa chat
Kysyttävää? Me autamme.
Terve!
Jos tarvitset apua, niin olemme täällä!